• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Zuhalin e keqtrajtojnë në burg, nesër në “Amaneti”

Jaman më në fund i kërkon falje Seherit. Teksa po bisedojnë, Seher merr lajmin e hidhur të vdekjes së Kirazit dhe shpërthen në lot. Ali ndërkohë është ende në shok dhe fajëson veten që nuk arriti ta mbronte. Ai shkon në vendin e ngjarjes dhe shpërthen i inatosur. Baba Arif i gjendet pranë dhe i thotë se ai nuk mund ta ndryshojë fatin. Selim telefonon Ikbalin i inatosur që për faj të planit të tyre ai humbi Seherin. Zuhalin e keqtrajtojnë në burg.