• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Zuhal kyç Seherin në bodrum, nesër në “Amaneti”

Seher i thotë Jamanit se dikur e shihte si armik por tani që i ka shpëtuar jetën e sheh si njeriun tek i cili ka më besim. Edhe Jaman i tregon Seherit se ai ka shumë besim tek ajo dhe prandaj i dorëzoi çelësat e shtëpisë. Jaman dashurohet edhe më shumë me Seherin. Zuhal e vë re këtë dhe xhindoset. Ajo e kyç Seherin në bodrum pa e ditur se aty ndodhet edhe Jaman. Seher dhe Jaman ngecin bashkë në bodrum.