• youuinsttaaffccbb
TEST
Who VIP

Zmadhim gjoksi apo efekt optik? VIP-at që ndryshuan përmasat

Të gjithë e dimë se të famshmit duan të kenë gjithmonë një imazh perfekt e të kuruar. Por si ia bëjnë ata? E thjeshtë, një vizitë te kirurgu plastik dhe ja si me magji u bënë perfekt.

Të pasme, buzë, mollëza, gjoks, këto janë disa nga hapat drejt perfeksionit. Edhe pse vitet e fundit është vënë re se operacioni më i zakonshëm dhe në qendër të vëmendjes është ai i zmadhimit të të pasmeve, lind pyetja po me gjoksin çfarë ka ndodhur, a po bëhet më ai?

Duket se zmadhimi i gjoksit ka dalë jashtë mode dhe se nuk po bëhet më. Por, ndyshimi i disa prej të famshmeve në këtë pjesë të trupit tregon se nuk është kështu. Disa prej tyre kanë kryer ndërhyrje pa u vënë re.

Por, cilat janë ato të famshme që nuk e pranojnë se kanë kryer ndërhyrje për të qenë më të sigurta në vetvete?

Shumica prej tyre parakalojnë aq shpesh në tapetin e kuq saqë nuk vihen re ndryshimet që ka pësuar trupi i tyre. Por e kaluara është e pabesë dhe gjithmonë të tregon se kush ke qenë…

Taylor Swift
Taylor Swift
Tara Reid
Tara Reid
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker
Salma Hayek
Salma Hayek

Kelly Rowland

Kelly Rowland

Kylie Jenner
Kylie Jenner