Xhesika Ndoj i përgjigjet Enkel Demit: Nuk jam eskort"/>
  • youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Xhesika Ndoj i përgjigjet Enkel Demit: Nuk jam eskort

Gazetari Enkel Demi në një shkrim të vetin theksonte se shumica e këngëtareve të showbiz-it, janë shoqërueset e shtrenjta të politikanëve shqiptar.

Por i menjëhershëm ka qenë reagimi i këngëtares, e cila thotë se, nuk është eksort sepse në të kundërt nuk do të fliste hapur për këtë gjë.

“Ndryshe nga koleget e mia që shpesh si sponsor të tyren kanë pasur këta deputetë dhe ministra , këngëtare që nuk kanë asnjë koncert por të vetmin përfitim të tyre nga muzika kanë këta deputetë”, thotë Xhesika në një reagim për mediat.