• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Life

WiFi, “vrasësi i qetë” që rrezikon shëndetin tonë…

Të gjithë përdorin WiFi-në, në shtëpi, në punë, me vete dhe kurrë nuk pyeteni çfarë i bën shëndetit tuaj. Pak janë ata njerëz që njihen me faktin se sa të dëmshme mund të jenë valët elektromagnetike. Organizata shëndetësore britanike pohon se sa të dëmshëm janë këto pajisje, për bimët dhe organizmin e njeriut. Efektet e padëshirueshme që këto valë mund t’i shkaktojnë janë dhimbjet e kokës, problemet me gjumin, lodhja kronike, dhimbjet në veshë dhe mungesa e përqendrimit.

– Shkyçni WiFi-në kur nuk e përdorni

– Para gjumit, detyrimisht kontrolloni nëse janë hequr nga rryma

– Shmangni që lidhja kryesore të jetë në kuzhinë apo në dhomën e gjumit.