• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Hakmarrje”, ja çfarë do të ndodhë sot

Xhemre dhe Barësh diskutojnë edhe një herë mbi situatën në të cilën ndodhen. Çfarë do të vendosin ata? Kë do të telefonojë Shahika? Jamur dhe Emre kalojnë kohë të ëmbël sëbashku. Mikesha e Jamur përpiqet të futet gjithnjë e më tepër në rol. Edhe sa do të mundet ajo të vazhdojë kështu? Jamur vendos të bëjë lëvizjen e saj kundër Selen, e cila ka filluar të bëhet gjithnjë e më kërcënuese. Familja Arsoi do të mësojë më në fund fytyrën e vërtetë të Selen. Kjo e fundit kërcënon Haldunin dhe Shahikën. Mbështetja e saj e vetme është te Hakan, tek i cili do të mund të marrë diçka të vyer. Ndërsa Ryzgar shijon momentet e tij me mikeshën e fëmijërisë, Selen do të bëjë lëvizjen e rradhës kundër Jamur./tvklan

CLOSE
CLOSE