• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Hakmarrje”, ja çfarë do të ndodhë sot

Shahika shqetësohet nga letra që do të marrë nga gjykata.

E gjendur e vetme, ajo kërkon ndihmën e Selen dhe Aishës për të kthyer pas Emren.

Mikesha e Jamur përballet me situata të papritura. A do të mundet ajo të vazhdojë edhe për shumë gënjeshtrën e saj ndaj Ryzgar?

Asli organizon një darkë për Shahikën dhe Emren, por Jamur do të jetë pjesë e saj.

Kush është personi do ta kthejë Jamur në kujtimet e së shkuarës?

E lënduar nga mamaja e saj Xhemre kërkon të jetojë me Barësh.

Çfarë do të ndodhë kur Ryzgar do të mësojë këtë të vërtetë?

Përballjet e ashpra mes Jamur dhe mikeshës së saj bëhen gjithnjë e më të shpeshta.

Selen dhe Emre vazhdojnë konkurencën mes tyre./tvklan

CLOSE
CLOSE