• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla, Teknologji

WhatsApp ndryshon pa lajmërim, ja çfarë po bëhet pa dijeninë tuaj

Themeluesi i Whatsapp Jan Koum, që në krijimet e tij në vitin 2009 nuk shiste reklama si dhe kishte shpjeguar ndërmjet një posti në blog arsyen përse.
Por në vitin 2014,Facebook u ofrua të blinte Whatsapp për 19 miliardë dollarë dhe themeluesi i tij pranoi pa marrë parasysh të gjitha karakteristikat e Facebook.

Më 25 gusht, Whatsapp njoftoi se do ndryshonte termat dhe kushtet e tij të privatësisë. Në një post thoshte se do ndante me Facebook dhe përdoruesit e tij, numrat e telefonit dhe detaje rreth herës së fundit që kishin hyrë në Whatsapp.

Nëse jeni përdorues i Whatsapp, mos bini pre e kësaj shakaje: shkoni tek “Settings”, zgjidhni “Account”, “Share my account info” dhe shtypni “Don’t share”. Bëjeni tani, sepse koha po mbaron.