• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Vendimi i Serkanit mërzit Edën, nesër në “Dashuria është në ajër”

Eda ndryshon sjellje ndaj Semihës, por ndërkohë ka në mend një plan. Ajdan dhe Ajfer i hyjnë një aventure të re. Serkan i kërkon Edës të mbeten miq dhe e lë të habitur. Megjithatë Eda pranon duke mos patur rrugëzgjidhje dhe të dy vendosin t’ja nisin nga fillimi. Vendimi i Serkanit e bën Edën të ndihet keq. Ndërkohë Semiha dhe Ballxha vazhdojnë të bëjnë plane për të larguar Edën nga Serkani. Ballxha fton Serkanin për darkë, a do pranojë ai?