silikoni"/>
  • youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Jetë

Vajza bie në koma?! I shpërthen silikoni

imageJu nuk do ta besoni por një vajzë 27 vjeç nga Bostoni, ka rënë në gjendje kome, sepse i ka shpërthyer silikoni.

Ajo ishte duke bërë “squate” në palestër dhe silikoni ka shpërthyer nga të pasmet e saj, duke bërë që ajo të bie në tokë pa ndjenja dhe të humbas edhe shumë gjak.

Mjekët thonë se ajo do ti nënshtrohet një sërë ndërhyrjesh për të rregulluar dëmet që ka në trup.