• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla

Testi nga shtëpia që tregon nëse keni kancer apo jo

Së shpejti do të dalë në shitje një testi i thjeshtë, i cili tregon për 10 minuta nëse keni kancer apo jo. Kjo gjë mund të bëhet nga shtëpia pa pasur nevojë të shkoni tek mjeku ose për ndihmën e farmacistit. Profesori i onkologjisë në universitetin e Kalifornisë, David Wong, thotë se është e mundur për të zbuluar tumorin në qoftë se ai është duke qarkulluar në enët tona të gjakut .Ky është një testim që behet nga lengu i hundës i cili është 100% i saktë në rezultat. Përfitimet që ka një person nga ky test është se ai mund ta kapi në kohë sëmundjen dhe të arrij ta parandalojë atë.