• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Lajme, Shëndet

Testi i Intolerancës Ushqimore në ADN/ Rëndësia për gratë shtatzëna, fëmijët pas lindjes dhe fëmijët autikë

Pa dhimbje dhe për vetëm 5 minuta

Nutricionistët italiane vijnë çdo muaj në Tiranë për të zhvilluar Testin e Intolerancës për 600 elementë ushqimorë (pa dhimbje, në 5 minuta), për ta analizuar në Itali dhe për t’ju sjellë më pas dosjen tuaj të personalizuar, me dietën përkatëse që duhet të ndiqni… Por këtë fundmuaji ata kanë ruajtur edhe një surprizë për ju. Me rastin e festës së Pashkës, Laboratori Gjenetik i Firences ju ofron si dhuratë 25 % ulje për Testin e Intolerancës Ushqimore ne AND. Oferta është e vlefshme në data 26-31 mars.

Prenotoni në:

069 63 75 822

ose 00393282312012

Por cfarë është testi i intolerancës ushqimore në ADN?

Është zgjidhja e shumë problemeve shëndetësore që mund t’ju çojnë në drejtim të gabuar sa i takon shëndetit.

Trupi juaj ju njofton me shumë shenja kur diçka nuk shkon mirë me ushqyerjen.

Nëse jeni mbipeshë dhe nuk e kuptoni pse?

Keni dhimbje barku?

Djegie dhe fryrje stomaku?

Gastrit?

Dhimbje kronike të kokës?

Ankth?

Lodhje kronike?

Mungesë përqendrimi?

Alergji të lëkurës?

Çrregullime në jashtëqitje?

Mungesë të humorit?

Fryrje të këmbëve dhe duarve?

Secila prej këtyre shenjave është një zile alarmi që trupi ua çon për t’ju thënë se mund të jeni intolerant ndaj ushqimeve të caktuara.

Çfarë duhet të bëni?

Një test të thjeshtë. Pa dhimbje dhe vetëm për 5 minuta. Nutricionistët italianë kontrollojnë ADN tuaj nëpërmjet pështymës. Me testin e Intolerancës Ushqimore në ADN kontrollohen 600 lloje ushqimesh, të shoqëruar me dietën përkatëse të personalizuar, e cila mund të ndiqet në mënyrë autonome prej secilit. Testi zhvillohet në një laborator gjenetik prestigjioz të Firences, me filial në Dubai e Spanjë.

Pas kryerjes së testit, nutricionistët italianë shpjegojnë se në bazë të rezultatit të analizave, përcaktohen edhe ushqimet të cilat duhen shmangur, pra nuk duhen konsumuar dhe ato të cilat janë të sakta.

Me anë të kësaj analize ju mund të zbuloni edhe sëmundjet që kanë shkak intolerancën ushqimore. Duke zbatuar në mënyrë korrekte përgjigjen e Testit të Intolerancës Ushqimore do ndryshoni dhe përmirësoni shëndetin tuaj në maksimum.

Për gratë shtatzëna, fëmijët pas lindjes dhe fëmijët me autizëm

Mënyra e të ushqyerit luan një rol shumë të rëndësishëm jo vetëm tek nënat shtatzëna, por dhe tek fëmijët autikë. Ata shpesh krijojnë varësi ndaj një lloji të vetëm të ushqimit, zakonisht në karbohidrate, duke kufizuar kështu vitaminat dhe mineralet e nevojshme për funksionimin normal të organizmit. Fëmijët autikë kanë një sistem tretjeje të çrregullt, të dobët dhe të pafuqishëm ndaj disa prej përbërësve në ushqim, si gluteni që gjendet në shumë produkte të përdorimit të përditshëm, kaseina në qumësht, si dhe ndaj disa proteinave e karbohidrate të tjera. Këta fëmijë shpesh mund të vuajnë nga probleme si kapsllëku, diarreja, tiroidet, problemet në stomak, çrregullime të humorit e shumë probleme te tjera. Prandaj është shumë e rëndësishme që këta fëmijë ti nënshtrohen Testit të Intolerancës Ushqimore në ADN. Fëmijët autikë janë tejet të ndjeshëm ndaj kimikateve të shumta me baza jonatyrale. Për këtë dhe rekomandohet konsulta me doktorë e nutricionistë profesionalë, pasi një plan ushqimor i gabuar mund të përkeqësojë dhe me shumë gjendjen e tyre.

Gjithashtu ajo që njihet nga mjekësia e sotme është se autizmi është një çrregullim neurologjik, shkaktarë të të cilit mund të jenë disa nga që mendohet se një rol shumë të rëndësishëm luajnë problemet e obezitetit dhe mungesa e vitaminës D tek nënat shtatzëna, infeksionet virale apo dhe alergjitë ndaj ushqimeve të caktuara (gluteni apo produktet e qumështit), si dhe probleme të tjera.

Gjatë kryerjes së Testit të Intolerancës Ushqimore në ADN, gratë shtatzëna mund të këshillohen nga profesionistë të pregatitur, se si mund të analizojnë nëpërmjet ekzaminimit të caktuar, nëse kanë sasinë e duhur të vitaminës D dhe se si të korrigjojnë në kohë mangësinë e saj, për të mos krijuar probleme të tjera nga mungesa e saj. Nëpërmjet rezultateve të Testit të Intolerancës Ushqimore në ADN, nënat që janë mbipeshë, duke rrëzuar peshën, arrijnë të mbeten shtatzanë. Dhe, gjatë shtatzanisë, duke u ushqyer në mënyrë të shëndetshme, i japin mundësinë edhe fëmijës që të lindë i shëndetshëm.

Përdorni USHQIMIN SI ILAÇ DHE JO ILAÇET SI USHQIM!

TË GJITHË PERSONAT E INTERESUAR MUND TË KONTAKTOJNË NË:

069 63 75 822

ose 00393282312012.