• youuinsttaaffccbb
TEST
Lajme

Të bësh thashetheme qenka mirë dhe ja pse

Sipas studimit të fundit thashethemet qenkan mirë për jetën sociale dhe madje të dobishme. Bright Side ka sjellë një listë me arsyet pse.

1.Thashethemet nuk janë gjithmonë negative. 14% e bisedave tona gjatë ditës konsiston në thashetheme dhe shumicën e kohës janë neutrale, as pozitive, as negative.

2.Thashethemet mund  të jenë të dobishme sepse ndërtojnë lidhje sociale dhe mëson më shumë nga eksperiencat e të tjerëve.

3.Sipas studiuesve thashethemet janë një pjesë e rëndësishme e jetës që na ndihmojnë edhe të bashkëpunojmë.

Po ju bëni thashetheme?