• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles

Tashmë “Falco” edhe në TV, detajet nga reality show që ju bën të pasur

“Falco” është një reality show unik që vjen së shpejti! E kishit imagjinuar që të merrni urdhra nëpërmjet një aplikacioni dhe të fitoni para? Ndodh me Falco! Nuk mjaftojnë ofertat e kapura apo bonuset e lojrave… Tashmë mund të fitoni shuma të konsiderueshme parash nëpërmjet aplikacionit (nëse jeni i përzgjedhuri i tij për të realizuar këtë gjueti thesari)! Çfarë duhet të bëni?! Thjesht kapni ofertat, luani lojrat dhe mesazhi mund t’ju vijë dhe ju!

https://instagram.com/p/BcrvEstlZXN/