• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Tani, edhe kontraceptivë për meshkuj

Ilaçet kontraceptive për meshkujt shumë shpejt do mund të vihen në përdorim.Akademia e universitetit Minnesotta prezantoi progresin e bërë në këtë studim duke u siguruar që ky medikament nuk do të sjellë efektë anësore. Një nga ekspertët u shpreh për “The Times” se ilaçi do të jetë i tretshëm, do merret nga goja në formë pilule, do të veprojë shpejt dhe nuk do të zvogëlojnë epshin e atij që e konsumon. Për shkak se disa përdorues do duan të kenë fëmijë pas një periudhe kohë ndikimi i kësaj pilule mbi fertilitetin do të jetë i kthyeshëm, pa efekte dëmtuese të cilësisë së spermës.