• youuinsttaaffccbb
TEST
A e dini se ..., Jetë, Seks

STUDIMI/ Kujdes ! Kjo është mosha kur femrat tradhtojnë më shumë

Në çfarëdo moshe që të jetë, qofshin në një lidhje apo beqare femrave iu pëlqen të bien ne sy dhe te joshen nga te tjerët. Tradhtia nuk është vetëm një fjale qe identifikon meshkujt, edhe femrat tradhtojnë. Po cila është mosha kur frekuenca e kësaj të fundit është me e lartë?

Një studim amerikan i realizuar në 48 shtete të ndryshme ka treguar se mosha 30 vjeçare është ajo kur femrat tradhtojnë më shumë. Përse pikërisht në këtë moshe? Sigurisht që për shkak te “orës biologjike” e cila rrotullohet më shpejt në këtë moshe. Nga ana tjetër fertiliteti nuk është ne maje, por zonjat “lulëzojnë” seksualisht.

Studimi tregon edhe ndryshimet kulturore qe lidhen me tradhtinë. Ne Azi ku ka me shume meshkuj se femra, përqindja e tradhtisë është shume me e ulet sesa ne vendet perëndimore.