• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Këshilla

Studimi/ Ja çfarë ndodh me çiftet që qëndrojnë bashkë për një kohë të gjatë

Kur rrini për një kohë të gjatë me një njeri ndryshoni ju ndryshoni dhe jeta juaj.

Një studim i fundit i botuar në The Indenpendet tregon disa nga ndryshimet që pësojnë çiftet kur kalojnë një kohë të gjatë sëbashku.

  1. Ata fillojnë të marrin hijen e njëri-tjetrit dhe ngjajnë shumë bashkë.
  2. Fillojnë të mendojnë njësoj.
  3. Bëjnë disa shaka që vetëm ata i kuptojnë.
  4. Fjalët klishe ” mirëmëngjes, mirdita, ditë të mbarë, etj”, nuk ekzistojnë mes tyre.