• youuinsttaaffccbb
TEST
Teknologji

Studimi i fundit i teknologjisë: ‘Android’ ka përdoruesit më besnikë se ‘iOS’

Në ditët e sotme përdoruesit e ‘Smartphone’ janë duke u rritur dita ditës. Individë nga mosha 15 vjeç e lart zotërojnë të paktën një celular. Dy markat më të përhapura janë “IPhone” dhe “Samsung” të cilat luftojnë dita ditës për të fituar klientët e tyre.

Sipas një studimi të bërë së fundmi përdoruesit e telefonave ‘Android’ janë më besnikë se sa ata të ‘iOS’. Këtë e tregojnë më së miri statistikat të cilat tregojnë se që pas vitit 2016 përdoruesit e ‘Android’ janë rritur çdo ditë e më shumë. Gjithashtu është vënë re se shumë përdorues janë kthyer nga ‘iOS’ drejt “Android”./revistawho.com