• youuinsttaaffccbb
TEST
Seks

Stinë e re, pozicione të reja. Sepse në pranverë lulëzojmë të gjithë

Pranvera është koha kur lulet çelin, por edhe jeta seksuale duhet të marrë një ritëm të ri. Provoni këto 5 pozicione me partnerin dhe partneren për ta bërë jetën tuaj seksuale të lulëzojë.

1.Seks në pishinë. Kjo vlen për ata që kanë shtëpinë me pishinë, përndryshe nuk do donit t’ju shihnit të gjithë apo jo? Uluni në buzë të pishinës dhe lejoni partnerin t’ju kënaqë teksa ndodhet brenda në pishinë.

2.Nëse doni penetrim të thellë shtrihuni me kurriz dhe me këmbët lart të mbyllura. Partneri pastaj ka punën e tij. Mund të përdorni edhe lodra seksi ndërkohë.

3.Partneri ulet këmbëkryq dhe i mban duart pas. Ndërsa ti ulesh në gjunjë dhe mbahesh tek shpatullat e tij duke marrë kështu kontrollin.

4.Një tjetër pozicion është ai i quajtur “Ura”, ku duhet të bëni urën teksa partneri qëndron shtrirë dhe ju jep kënaqësi.

5.Kënaq veten dhe partnerin duke përdorur lodra seksi duke i falur kënaqësi atij dhe vetes.

CLOSE
CLOSE