• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Stina e qershive”, një surprizë e pakëndshme për Ajaz, Ejky dhe Mete, ja çfarë do ndodhë nesër

Ajaz, Ejky, Mete dhe miqtë e tyre janë tashmë me pushime, por jo çdo gjë shkon sipas planit në momentin kur Shejma do të bëhet sërish protagonist e surprizave aspak të këndshme për ta.

Mete vë në provë marrëdhënien me Ëshëk, por përgjigjja nuk është ajo që pritej

Kush janë bashkëpuntorët e Shejmes dhe përse e beri ajo të gjithë këtë?

Zbuloni gjithçka në episodin e radhës.