• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Stina e qershive”, Mete kërkon të rikthehet… ja çfarë do ndodhë sot

Mete duket i penduar dhe kërkon të rikthehet, por më parë duhet të marrë miratimin e Onemit.

Ajazi dhe Ejkyja janë sërish si më parë, por ka ende diçka që e mundon këtë të fundit…

Duket se mes Metes dhe Ëshëkut nuk ka vetëm miqësi…

Zbuloni gjithçka në episodin e radhës.