• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Stina e qershive”, çfarë fshihet pas lojës së Ejkysë? Ja çfarë do ndodhë të hënën

Çfarë fshihet pas lojës së Ejkysë?

Ndonëse Ëshëk nuk duket e bindur plotësisht Mete vazhdon të avancojë në marrëdhënien me të. Ai do të përpiqet ta nxjerrë nga një situatë e sikletshme, por duke anashkaluar një detaj shumë të rëndësishëm.

Ndërkohë çfarë po ndodh me Shejmen dhe përse kjo e fundit duket kaq e lidhur me foshnjën…

Zbuloni gjithçka në episodin e radhës.