• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Stina e qershive”, Ajaz dhe Ejky darkë romantike, ja çfarë do ndodhë nesër

Faktori kohë duket përcaktues në martesën mes Ajazit dhe Ejkysë, por kjo nuk do të gjejë dakortësi mes palëve…

Përpara se të mbërrijë Ëshëk, Mete duhet më parë të sqarojë situatën me Shejmen…

Një darkë romantike mes Ajazit dhe Ejky nuk do të mund të përfundojë ashtu siç duhet për shkak të një detaji…

Zbuloni gjithçka në episodin e radhës.