• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Lajme

Sistemi imunitar forcohet sidomos me ushtrime, po cilat?

Në një periudhë kaq të vështirë kur duket sikur e gjithë bota është sëmurë duhet t’i jepni trupit ndihmën e nevojshme për t’u fuqizuar, të paktën sa i takon imunitetit. Duke ngrënë me kujdes, e duke ndjekur një dietë të shëndetshme, shoqëruar me pak ushtrime fizike mund të ndihmoni imunitetin të arrijë të luftojë më mirë virozat e stinës dhe Covid-19. Më tej do ju listojmë cilat janë ato ushtrime që mund të ndihmojnë më shpejt se të tjerat.

Vrapi

Ecja (të paktën 30-45 min)

Hedhje me litar

Plank

Lunges

Ura

Ushtrime për bicepsin me pesha të vogla

‘Palestër’ me fëmijët