• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Këshilla, Lajme

Si të ruani marrëdhënie të mira me kolegët në punë? Ja çfarë duhet të keni parasysh

Ndonjëherë mënyra si silleni ose gjërat që thoni mund t’i largojë njerëzit prej jush. Mund të jenë disa nga tiparet tuaja për të cilat nuk jeni krenar dhe me siguri  doni t’i ndryshoni.

Në çdo rast  është e rëndësishme të jeni të vetëdijshëm për ato tipare që mund të frikësojnë apo të largojnë të tjerët prej jush. Ne ju tregojmë më poshtë se çfarë ndryshimesh mund të bëni në sjelljen tuaj në mënyrë që të ruani marrëdhënie të mira me miqtë dhe kolegët tuaj sipas ‘Bright Side’:

  • Ju i përmbaheni fjalës suaj.

Me ndershmëri, vjen aftësia për të mbajtur fjalën tuaj. Kur bëni premtime, i mbani ato. Sidoqoftë, jo të gjithë mund ta bëjnë këtë.

  • Ju jeni mendjehapur.

Të provosh dhe të mësosh gjëra të reja nuk të bën të bezdisshëm, në dallim nga njerëz të caktuar. Ju jeni të hapur për të dëgjuar të dy palët e tregimit, dhe vendimet dhe mendimet tuaja i marrin parasysh çdo gjë. Ju frymëzoheni nga e panjohura, gjë që mund të bëjë që ju të filloni të bëni gjëra ndryshe nga të tjerët.

  • Ju keni dëshirë dhe vullnet të fortë për të punuar.

Nëse jeni të vendosur të bëni diçka, do ta bëni pa marrë parasysh çfarë, edhe nëse do të thotë të mos pajtoheni me atë që njerëzit e tjerë presin nga ju. Ju nuk keni frikë të shkoni kundër disa njerëzve dhe të qëndroni vetëm nëse mënyra juaj e të menduarit ose të bërit gjëra nuk përputhet me normën. Dhe nëse nuk mund ta arrini rezultatin e dëshiruar menjëherë, ju keni besimin për të vazhduar, pavarësisht sa i pakuptimtë dhe i çuditshëm mund t’u duket të tjerëve./revistawho.com