• youuinsttaaffccbb
TEST
Këshilla, Lajme

Si të përgatisni një krem plazhi me dy funksione, kundra diellit dhe me shkëlqim?

Kremrat verorë shpesh na duken të kushtueshëm dhe zgjedhim për të blerë vetëm një. Më të përdorurit zakonisht janë ata me përbërje vajrash pasi janë edhe më të këshilluar nga mjekët. Ne po ju tregojmë një mënyrë sa interesante dhe të dobishme për të përgatitur një produkt dyfunksional, kundra diellit dhe shkëlqim për trupin tuaj. Merrni një nga vajrat e plazhit që keni në shtëpi, përziejeni me ‘eyelighter’ që e përdorni për sytë. Përziejini të dyja në një vend dhe do jeni gati për të tërhequr vëmendjen në plazh. /revistawho.com