• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Shtëpi

Si të dekorosh një dhomë të vogël?

Keni hapësira të vogla dhe nuk dini nga t’ia filloni kur mendoni per rinovime? Ne ju japim sugjerimet tona…

Krijoni një pikë fokusimi
Çdo dhomë duhet të ketë një pikë ku të shkon direkt syri. Mund të bëhet dritarja juaj kjo pikë ose krevati.

Zgjidhni një krevat me staturë të vogël
Nëse zgjidhni një krevat të vogël, do të duket sikur hapësira është më e madhe.

Përdorni gjithçka si hapësirë potenciale
Fusni një valixhe të tërë me rroba poshtë krevatit dhe mbulojeni me një mbulesë të bukur dhe të gjatë.

Varni perde të gjata
Perdet e gjata japin idenë e një dhome të madhe. Provojeni. / revistawho.com