• youuinsttaaffccbb
TEST
Këshilla, Si të ... ?

Si ta shndërroni një kuti kartoni në kosh për rrobat (VIDEO)

E keni menduar ndonjëherë që një kuti kartoni mund t’ju shërbejë për kosh rrobash… Mjaftojnë disa fije kashte dekorative, ngjitës silikon dhe një këllëf i bardhë dhe urra, koshi yt i rrobave apo peshqirëve është gati… Për më shumë shihni videon që vijon.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/buzzfeednifty/videos/1751249515129773/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]