• youuinsttaaffccbb
TEST
4, Instant Articles, Jetë, Këshilla, Lajme

Si ndikon tradhtia tek ju? Studimi i fundit surprizon

Të jesh në një marrëdhënie është diçka shumë e bukur, por jo gjithmonë ka fundin e lumtur të përrallave. Shumë zhgënjehen dhe përjetojnë lëndime dhe tradhti. Pikërisht për këtë çështje është bërë së fundmi një studim i cili ka surprizuar me rezultatet. Sipas studiuesve të Binghamton University, femrat dhe meshkujt që përjetojnë tradhtinë bëhen më të mirë. E thëne ndryshe, një femër e zhgënjyer bëhet emocionalisht më e fortë dhe mund të përballojë gjithçka, ndërsa mashkulli zhvillon personalitet më të fortë. Përsa i përket përjetimit, femrat e marrin veten më shpejt, ndërsa meshkujt në shumë raste nuk e kalojnë kurrë zhgënjimin./revistawho.com