• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Teknologji

Si ka nisur përdorimi i teknologjisë? Kuriozitete që do ju çudisin…

Teksa shohim evoluimin e teknologjisë, pyesim veten si ka nisur gjithçka? Ndoshta disa prej pyetjeve tuaj marrin përgjigje këtu…

Kur qëndron përpara kompjuterit një njeri i përpëlit sytë 7 herë, ndërkohë që normalja është 40 herë brenda minutit.

Mouse i parë është shpikur në 1964 dhe ishte i bërë prej druri.

Në 1994 është përdorur reklama e parë në një faqe interneti.

1 në 8 çifte të martuara në Amerikë janë njohur online.

Nëse gjen një mënyrë për të hakuar ‘Facebook’, kompania paguan minimumi 500$.

‘Skype’ nuk lejohet të përdoret në publik në Kinë.

86% e njerëzve herën e parë nuk dinë të vënë USB në kompjuter.

Alarmi i parë elektronik mund të binte vetëm në orën 4 të mëngjesit.

Për të bërë foto me kamerën e parë duhej të rrije ulur për 8 orë në pritje.

Në 1 prill 2005, NASA gënjeu njerëzit duke i njoftuar se kishin gjetur ujë në Mars. / revistawho.com