• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Shoqëri e lartë”, Xhansu merr një vendim, cili do të jetë ai? Ja çfarë do ndodhë nesër

Pas largimit të Exhes, tashmë të gjithë duken të shqetësuar për Keremin dhe Xhansunë…

Në anën tjetër, a ka ardhur momenti që Xhansu dhe Kerem t’i thonë të vërtetën njëri tjetrit?

Ndërkohë Bedia i vjen në ndihmë Syrejas duke kërkuar mbështetjen e mikut të saj…

E bindur se ka tradhëtuar besimin e mikes së saj, Xhansu merr një vendim, cili do të jetë ai?

Zbuloni gjithçka në episodin e radhës.