• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Shoqëri e lartë”, Kerem dhe Xhansu kalojnë natën së bashku, ja çfarë do ndodhë nesër

Ndonëse Mert ka rënë në dashuri me Exhen, ai nuk arrin ende të gjejë vend në zemrën e saj…

Kerem dhe Xhansu kalojnë natën së bashku, por a do të arrijnë ata t’i zbulojnë të vërtetën njëri tjetrit?

Metin nuk gjen tashmë paqe me askënd, pas Syrejas një tjetër portë do t’i përplaset në fytyrë…

Zbuloni gjithçka në episodin e radhës.

CLOSE
CLOSE