• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Shoqëri e lartë”, Mert i kërkon një nder Keremit… ja çfarë do ndodhë nesër

Në pamundësi për të qenë e pranishme, Bedia cakton Mertin si përfaqësues të familjes në një dasëm të shoqërisë së lartë.

Në anën tjetër edhe familja e Koran, pavarësisht ndasive do të prezantohet e bashkuar në këtë dasëm. Syreja kërkon ta shfrytëzojë atë për të gjetur një sistemim për Xhansunë.

Metin dhe Begym, babë e bijë po synojnë të marrin drejtimin e kompanisë, por Xhan duket se ka nuhatur gjithçka…

Për t’i qëndruar pranë Exhesë, Mert i kërkon mikut të tij Kerem ta zëvendësojë atë në dasmën e planifikuar…

Zbuloni gjithçka në episodin e radhës.