• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Seks

Shokojnë shkencëtarët: Ky lloj seksi ju shkakton kancer

Sipas disa studiuesve angleze, ata njerëz të cilët praktikojnë seksin oral, mund të jenë të rrezikuar nga një tip kanceri i shkaktuar nga një virus i quajtur Papillomar, transmeton syri.net. Këto viruse mund të vendosen në gojë gjatë momenteve intime dhe kështu, të jenë jenë shkaktare dhe burim të kancerit të gojës. Në një nivel më të lartë rrezikshmërie, janë ato persona të cilët ndërrojnë shumë shpesh partnerë/e. Kush praktikon shumë shpesh seks oral duhet të llogarisë një rrezik 3 deri ne 6 fish më të lartë se ata që nuk praktikojnë, për t’u infektuar, thotë studimi i publikuar së fundmi. Ndërsa ata që praktikojnë këtë lloj seksi me mbi 5 partnere të ndryshëm, përballen me një rrezikshmëri deri në 8 herë më të lartë.