• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Serkan surprizon Edën, të hënën në “Dashuria është në ajër”

Ajdan sheh një video që i ka dërguar Eda dhe përlotet kur kupton që pa vetëdije ka mposhtur frikën e saj dhe ka dalë nga shtëpia. Serkan i plotëson dëshirën Edës dhe luan në kitarë për të. Eda përqafon Serkanin teksa Selin sheh gjithçka. Serkan i bën një dhuratë të vogël Edës. Eda kupton që duhet t’i qëndrojë larg Serkanit sepse ka nisur të bie në dashuri. Serkan ka ditëlindjen. Çfarë dhurate do mendojë Eda për të?