• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Serkan surprizon Edën, por a do ta falë ajo? Nesër në “Dashuria është në ajër”

Për Edën dhe Serkanin ka nisur një jetë e re tani që duhet të jetojnë bashkë si një familje. Serkan për të fituar faljen e Edës vazhdon t’i bëjë surpriza asaj. Ajdan dhe Ajfer nga ana tjetër luftojnë për vëmendjen e Kirazit. Eda i thotë Melos se dëshiron që Serkan të largohet nga shtëpia sepse i ngatërron mendimet, por në fakt ajo sa vjen e afrohet më shumë me të.