• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Serkan surprizon Edën në kinema, nesër në “Dashuria është në ajër”

Eda i flet Serkanit për nënën dhe babain e saj. Serkan përlotet nga historia e Edës dhe kërkon të dijë më shumë për të. Eda e fton Serkanin të shkojnë në kinema por ai nuk i pëlqen shumë vendet me shumë njerëz. Megjithatë Serkan nuk e kundërshton Edën dhe e surprizon kur e gjithë kinemaja është për ta. Eda dhe Serkan shohin filmin të përqafuar e shumë të dashuruar krah njëri-tjetrit.