• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Serkan ndahet nga Eda, ajo hakmerret, nesër në “Dashuria është në ajër”

Serkan ndahet nga Eda dhe i thotë se për të puna dhe karriera janë më të rëndësishme. Eda e përjeton keq ndarjen dhe me lot në sy. Lajmet e këqija për Edën nuk mbarojnë pasi teksa kujdeset për lulet, lexon një mesazh nga gjyshja që e lëndon shumë. Më në fund ajo merr një lajm të mirë kur i ofrohet një punë të cilën e pranon menjëherë. Por edhe në punën e re, Eda është e detyruar të përballet me Serkanin. Serkan mendon se Eda po hakmerret.