• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Serkan merr një lajm të keq, nesër në “Dashuria është në ajër”

Eda nxehet me Serkanin kur mëson mbi dyshimet e tij se ajo mund të jetë shtatzënë. Ajo i thotë se nuk kishte pse t’i mbante të fshehta dyshimet, por mund ta pyeste dhe e siguron se nuk është shtatzënë. Eda përgatit një surprizë të bukur për Ajdanin. Kjo e fundit arrin të shohë Londrën dhe emocionohet nga surpriza e Edës. Çfarë do ndodhë në festë? Efe po planifikon diçka, por cili është qëllimi i tij? Serkan merr një lajm të keq.