• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Serkan kërkon të dijë të vërtetën, të hënën në “Dashuria është në ajër”

Serkan përpiqet të kuptojë situatën dhe i kërkon Edës të dijë të vërtetën. Eda i thotë se nuk ka një përgjigje dhe largohet. Në momentin që Xheren po zbulon se kush ka qënë personi që ka publikuar kontratën e fejesës, Selin mbërrin dhe e gjithë situata ndryshon duke e kthyer në favor të saj. Erden zbulon që Kan po shoqërohet me Melon. Ndërsa Ferit zbulon që Selin po e gënjen atë.