• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Serkan i kërkon falje Edës, nesër në “Dashuria është në ajër”

Serkan i thotë nënës se ka vendosur të shpërngulet nga shtëpia. Ajdan mërzitet kur dëgjon këtë. Eda betohet para shoqeve se do hakmerret ndaj Serkanit. Eda merr një lajm të mirë. Ajo do të rikthehet në universitet dhe të gjithë e urojnë. Gjithashtu edhe Serkan e uron. Eda detyrohet të udhëtojë me makinë me Serkanin për të prezantuar projektin e saj. Serkan i kërkon falje Edës për vuajtjen që i ka shkaktuar.