• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Serkan gjen Edën pa ndjenja, nesër në “Dashuria është në ajër”

Eda zhduket papritur dhe të gjithë vihen në kërkim të saj. Serkan e gjen Edën pa ndjenja dhe e çon të vizitohet. Eda ka humbur kujtesën dhe mendon se ajo dhe Serkan janë ende bashkë. Ajo sillet me dashuri me Serkanin, por shumë shpejt i kthehet kujtesa dhe ndryshon sjellje kur kujton se ata janë ndarë. Eda rikthehet në vete dhe injoron Serkanin. Një natë e vetme me Serkanin do ta bëjë Edën të shprehë dhimbjen e përlotur.