• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Serkan bëhet xheloz për Edën, nesër në “Dashuria është në ajër”

Falë Edës, Serkan largon për disa minuta mendjen nga puna me recetën e saj. Selin kërkon nga Alptekin që Ferit të bëhet këshilltari i tij në mënyrë që të çmend Serkanin. Eda fillon të mësojë notin me një profesionit. Serkan sheh gjithçka dhe bëhet xheloz kur sheh Edën me instruktorin. Serkan bëhet kurioz dhe pyet Edën çfarë lloj mashkulli i pëlqen. Melo çmendet më keq pas Kanit.