• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Selinin dhe Denizin i shantazhojnë me fotot e tyre duke u puthur, nesër në “Dashuria është në ajër”

Eda, Melo dhe Deniz bëjnë një test për të zbuluar dashurinë e vërtetë. Ata u përgjigjen mirë pyetjeve. Melo më pas zhduket për të ulur siguresat dhe për t’i shpëtuar nga pyetja e fundit. Xheren shkon dhe i tregon Denizit se ajo i ka treguar të vërtetën Serkanit për lojën e tij dhe të Edës. Serkan shkon të bëjë boks për të hequr stresin. Eda i shkon nga pas dhe Serkan i propozon të bëjnë një ndeshje boksi. Selin merr një zarf me fotot ku ajo dhe Deniz shfaqen duke u puthur. Aleks përfiton nga situata për të marrë para nga Ajdani.