• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Selin mëson të vërtetën për Ejlylin, nesër në “Kudo bashkë”

Demir çon Selinën në shtëpinë e vjetër të prindërve të tij. Ai i rrëfen Selinës se kush është Ejlyl dhe historinë e tyre. Selin nxehet me Demirin dhe nis të thyejë sende. Ejlyl i kërkon Vedatit ta ndihmojë sepse nuk dëshiron që Selin ta marrë vesh të vërtetën pasi do të lëndohet. Çfarë do të vendosin të bëjnë Burak dhe Ejlyl me fotot e Jelldërëm?