• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Selin i jep lamtumirën Demirit dhe largohet nga shtëpia, nesër në “Kudo bashkë”

Selin vendos të largohet nga shtëpia dhe bën gati valixhen. Demir përlotet kur e sheh Selinën duke ikur. Ai përpiqet ta ndalojë por Selin e ka vendosur. Selin e kalon natën me Merven dhe Ajdën. Edhe Demir nuk gjen qetësi në shtëpi pa Selinën dhe qëndron jashtë. Selin mëson se Demir nuk ndodhet në shtëpi dhe shqetësohet për të. Ajda dhe Merve ndryshojnë sjellje ndaj Ejlylit.