• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Selin heq dorë dhe nuk dëshiron më largimin e Demirit nga kompania, nesër në “Kudo bashkë”

Prindërit e Selin largohen nga shtëpia. Selin i përcjell me lot në sy. Burak vazhdon të thur plane për të larguar Demirin. Selin kërkon të dijë më shumë për prindërit e Demirit, por ai nuk ka dëshirë të flasë për ta. Burak i premton Selinës se do ta largojë Demirin nga kompania, por Selin nuk e dëshiron këtë. Demir dhe Selin punojnë së bashku dhe arrijnë të merren vesh me njëri-tjetrin. Alara vazhdon të ëndërrojë se mund të ketë diçka me Demirin. Selin gëzohet kur mëson se Ajda është lidhur me Ibon dhe Merve është martuar me Borën.