• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Selin është shtatzënë, nesër në “Dashuria është në ajër”

Të gjithë vihen në kërkim të Denizit por vetëm Ajdan dhe Ajfer arrijnë ta kapin atë. Deniz më në fund firmos. Eda dhe Serkan janë të lumtur që u ribashkuan. Deniz kërkon ndihmën e Melos që Eda ta falë. Melo mëson se Selin është shtatzënë. Ajo vihet në një pozitë të vështirë sesi do t’ja tregojë Edës këtë.