• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Selin dhe Demir rikthehen tek njëri-tjetri, nesër në “Kudo bashkë”

Vedat e bën Merven ta harroj Borën. Ata bëhen më të afërt me njëri-tjetrin. Demirin e merr malli për Selinën dhe shkon ta takojë. Çifti takohen me mall pas një dite larg njëri-tjetrit. Demir gjen qetësi me Selinën dhe nuk ngurron t’ja shprehë dashurinë. Nga ana tjetër një çift i ri po krijohet. Ejlyl e dëshpëruar gjen ngushëllim në krahët e Burakut.