• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Selin dhe Demir përfundojnë në burg, nesër në “Kudo bashkë”

Burak lëndon padashje Selinin në përpjekje për t’ia mbathur. Selin përfundon në spital. Demir detyron Selinin të flejë në dysheme pranë tij në mënyrë që ta kontrollojë. Selin dhe Demir e kalojnë mbrëmjen duke luajtur shah. Bora surprizon Merven dhe përpiqet t’ja fitojë sërish zemrën. Papafingo e shtëpisë bëhet dhoma e re e Selinit. Ibo dhe Ajda afrohen më shumë me njëri-tjetrin duke kaluar kohë bashkë. Selinin dhe Demirin i vjedhin sendet personale. Ata futen në telashe dhe përfundojnë në burg.